Имате нужда от графични или уеб дизайн услуги? Изпратете имейл или позвънете.
Аз знам как да ви помогна!
Сега е време за реализация на Вашите желания.
Поръчката ви е осъществена и готова да се използва от цял свят.
Настанете се удобно и се наслаждавайте на Вашите успехи.
Процес на професионални взаимоотношения!
 
 
 

Уеб дизайн

Кой бизнес би отказал денонощен офис 365 дни в годината? Онлайн присъствието ви може да донесе повече приходи от колкото някога сте очаквали. За целта, обаче не е достатъчно да имате просто сайт. Имате нужда от професионална онлайн презентация на Вашата дейност. За да се сдобиете с такава, ще трябва да получите изчистен творчески уеб дизайн, SEO оптимизиран и лесен за използване уеб сайт. Именно това предлагам и на моите клиенти. Използвам дългогодишният си опит, за да създам това, което искате - привлекателен и печеливш уеб сайт. Зад това определение стоят много фактори, с които не всеки може да се пребори. Разгледайте част от изработените досега уеб сайтове. Ако се интересувате от нещо по-различно в уеб дизайна, моля свържете се с мен.
Портфолио
 

Онлайн магазин

Това, без което електронната търговия не може, разбира се е електронен магазин. При това ефективен. Когато човек купува, той търси сигурност в марката и продукта. Какво впечатление ще оставите на вашите онлайн клиенти с непривлекателен и нефункционален онлайн магазин? Предполагам такова, каквото не бихте искали. Успешно създаденият онлайн магазин е ключът към вашата печеливша инвестиция. За това се изисква ефективно планиране и професионално осъществяване на система, която ще работи перфектно и ще направи онлайн пазаруването един приятен процес за потребителите.
Портфолио
 

SEO оптимизация

Портфолио
 
 
 
 

Лого дизайн

Фирмената идентичност е от голямо значение за Вашия бизнес. Логото е този знак, който ще припомня на хората, положителните емоции, които са изпитали, когато са се възползвали от Вашите услуги. Това графично резюме на Вас и бизнеса ви, трябва да бъде семпло, интересно и запомнящо се. Ако започвате нов бизнес или не сте доволни от сегашното ви лого, моля свържете се с мен.
Портфолио
 

Визитки

Нещо, без което не можете е стилизираната визитка. Тя трябва да вдъхва доверие, сигурност и да бъде толкова интересна, че да остане в ръцете на хората а не на земята. Не пропускайте тази възможност да впечатлите клиентите си с професионално изработена ви визитка.
Портфолио
 

Ре дизайн

Портфолио

Уеб дизайн услуги и SEO оптимизация услуги

Как да получим SEO услуги с бързи, ефективни и трайни резултати

Когато се нуждаем от дадена услуга, обикновенно правим собствено проучване за предлаганите на пазара, цени и качество. В някои случаи просто получаваме референция от близък приятел или колега, който от опит може да каже до каква степен е доволен от това, което е получил. Това е един от най-добрите начини за да научите повече за цената на услугата, времето за изпълнение и какви печалби са реализирани в последствие. Да не забравяме, че всяка една SEO услуга, трябва да гарантира минимум, възвръщаемост на вложената в нея сума. Ако това наистина се случи, то последващата печалба е сравнително гарантирана. Какво да правим обаче, когато сме сами пред океана от фирми или SEO оптимизатори, които предлагат SEO услуги? Първо трябва да започнем с изследване на самата фирма, което не е толкова времеотнемащо, колкото може би ви звучи. Ако искате да отслабнете и си наемете фитнес инструктор, ще имате ли доверие в инструктора ако той тежи 120 килограма? Много подобна е и логиката, по която трябва да съдите за SEO услугите на дадена фирма. Ако напишете фразата "SEO услуги" в Google и видите, че препоръчаната фирма от вашият приятел се намира например на 58-ма позиция в резултатите, как бихте имали доверие, че ще успеят да оптимизират вашия бизнес щом не са успяли да оптимизират собствения си. Това твърдение и начин на мислене разбира се не е задължително да бъде вярно. Възможно е една много надеждна фирма, да е променила името или сайта си и тепърва да се покачва в резултатите на Google, което задължително не става много бързо. Също така не можем да приемем, че фирмите, които не са в топ 3 на първа страница са некачествени. Помнете, че има стотици фирми и еднолични търговци, които се борят в тази ниша. Google неможе да постави всички на първо място! Така че, спокойно може да приемем, че първите 20 резултата са заети от можещи фирми, които предлагат добри seo услуги. За сега обаче, този списък е твърде голям за да направим своя избор. Така преминаваме на въпроса.

Как да избера фирма за seo услуги

Как да избера уеб дизайнер за seo услуги

Втората стъпка е да разгледате портфолиото на избраните от вас фирми. Нищо не говори повече от проектите, които стоят зад гърба на всяка фирма или уеб дизайнер. Първото за което трябва да се оглеждате е дали в портфолиото им стои уеб сайт със същата или много сходна тематика на вашият уеб сайт / бизнес. Ако намерите такъв, то вие веднага можете да проверите в Google как се позиционира този сайт за най-важните ключови думи. Ако се сайта се позиционира добре, то можете да отделите тази фирма или уеб дизайнер в графата "Може би". Имайте в предвид, че този тип услуги са подобни на тези, които получавате от автосервиза на вашата кола. Сервиза не се посещава само веднъж в живота на колата. Тя има нужда от технически прегледи, освежаване, оптимизиране на работния и процес (като смяна на старото масло, накладки, ремъци и т.н). По същия начин и вашият уеб сайт има нужда от поддръжка. Имайте го в предвид, защото когато изберете дадена фирма или уеб дизайнер за SEO услуги то вие ще се обвържете с тях за неопределен период от време. Проверете дали някъде в интернет - блогове или форуми има писани мнения за качеството на работа на фирмата или уеб дизайнера. Ако вече сте събрали своя писък с фирми, които са потенциален ваш бизнес партньор, то вече преминаваме в следващия етап, който вълнува и двете страни а именно цената.

Колко струва една качествена SEO услуга

Трябва ли задължително да избираме най-скъпата SEO услуга

В най-често срещания случай, SEO фирмите или уеб дизайнерите не описват цените в сайтовете си и това не е случайно. Защото както всяка поръчкова услуга, цената зависи от крайния продукт, който клиента желае да получи. Ако сайта ви ще се бори във високо конкурентна ниша, то цената скача на горе. За да се задържите на обещаните позиции в Google също ще са необходими допълнителни разходи. Но това не трябва да плаши българският бизнесмен. Защото той би трябвало да знае, че добрата инвестиция за реклама има висок процент на възвръщаемост. Всяка SEO услуга, която получавате и заплащате, ще бъде позитивно умножена и върната обратно във вашия джоб. Рекламата продава и всички ние знаем това. Ако имате нужда от seo услуга или уеб такава, моля обърнете се към и аз ще ви помогна по-възможно най-ефективния начин.