Категории
pCloud Premium

Как да засечем посещение от Мобилен телефон

Мобилните устройства буквално се превръщат в преносими компютри. Така наречените смартфони все по-често обикалят из интернет пространството. Но цената на мобилния интернет неможе да се сравни с този от вкъщи, все още трафика струва пари. Именно затова е добре да предложите олекотена и оптимизирана версия на вашият уеб сайт. Но как да засечем посещение от телефон за да извършим пренасочването? Да видим...

Прегледано 13211 пъти
 

HTML валидиране на бутони за социалните мрежи

HTML валидирането на един уеб сайт е изключително важно по ред причини. Една от тях е уеднаквяване на изгледа на уеб сайта във всички уеб браузъри. Освен това е една крачка напред в SEO оптимизацията ви. Може да проверите дали вашият уеб сайт е валидиран на този адрес W3C. Код от вида <g:plusone size="medium"></g:plusone> ще предизвика грешки във HTML валидацията. Ето как може да решим проблема.

Прегледано 11349 пъти
 

 jQuery JavaScript css sprite анимация

За тази JavaScript анимaция ще използваме jQuery библиотека, една sprite картинка и съвсем малко css. Урока съдържа и демо страница, която може да свалите и в zip файл с използваната картинка. Надявам се урока да ви хареса.

Прегледано 6020 пъти
 

Как да оправим 25+ бъга в Internet Explorer 6

Най-добрата стратегия ,за да се преборим с Интернет Експлорър 6: не го поддържаме! Момент. Ok, усещам безпокойството ви. Вие сте уеб дизайнер и ви идва да си откъснете главата, защото трябва да поддържате и Internet Explorer 6, но нека да го кажа тактично, IE6 не поддържа вас. Изразходвали сте много часове, но сайта пак не изглежда както трябва. Мога да ви съчувствам. Мога също и да помогна.

Прегледано 6737 пъти